Bli medlem


Enkeltmedlem

Enkeltmedlemskap i NTF koster kun kr. 250,- per kalenderår. Som medlem mottar du vårt temamagasin Trygge Samfunn, samt et digitalt nyhetsbrev ca. hver tredje uke. I tillegg blir du invitert til alle våre konferanser og seminarer. Som medlem får du alltid gratis lunsj på våre arrangementer, så du tjener fort inn den årlige kontingenten.

Noter gjerne i kommentarfeltet om du kan tenke deg å stå på NTFs beredskapsliste for ditt fylke. Det vil si at du kan kontaktes av oss ved øvelser eller reelle hendelser. Vi blir årlig kontaktet av flere offentlige etater om å bistå ved øvelser – samt også i enkelte reelle hendelser, og har derfor behov for flere personer på listen vår. NTF mener det er viktig at de som trenger å øve får øvet.

Organisasjon

Frivillige og faglige organisasjoner som vil arbeide for NTFs formål kan søke om tilslutning i NTF. Medlemsorganisasjonene betaler ingen kontingent, men stiller sine distribusjonskanaler til disposisjon for relevant informasjon fra NTFs administrasjon. NTF informerer gjerne også om konferanser og kurs i regi av sine tilsluttede organisasjoner. Inngående organisasjonsmedlemskap behandles av styret i NTF. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.


Bli-medlem
Søknaden gjelder

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Alle felter må fylles ut før du kan sende skjema