Personvernerklæring


Norsk TotalforsvarsForums (NTF) personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan NTF samler inn og bruker personopplysninger.

Behandlingsansvarlig

NTF ved daglig leder Hanne Guro Garder har det overordnede ansvaret for behandlingen av personopplysninger.

Personopplysninger

NTF oppbevarer personopplysninger som brukes i forbindelse med utsending av invitasjoner til arrangementer, tidsskriftet Trygge Samfunn og nyhetsbrev. Enhver har rett til når som helst å
be om at opplysninger om seg selv endres eller slettes ved å sende en e-post til kfb@kfb.no.
I vår database oppbevarer vi personopplysninger som navn, arbeidsgiver/organisasjon og tittel,
e-postadresser, postadresser, telefonnummer, samt informasjon om hvilke arrangementer man tidligere har deltatt på.
I enkelte tilfeller deler vi personinformasjon med tredjeparter. Dette gjelder i forbindelse med øvelser, der det er nødvendig å ha denne informasjonen for deltakerne som er med.

Arrangementer

Ved påmelding til våre arrangementer ber vi om navn, arbeidsgiver/organisasjonstilknytning og e-postadresse. Vi samler inn/registrerer dette for å kunne gi nødvendig informasjon om arrangementet, samt for å sende ut invitasjoner til andre relevante arrangementer vi holder. Personopplysningene deles ikke med andre.
Informasjonen lagres i Excell regneark i eget nettverk, og brukes kun av våre ansatte. Invitasjoner og andre utsendinger gjøres av egne ansatte.
I forbindelse med en aktivitet som skal faktureres, gjør vi dette selv.

Våre nettsider

NTF bruker nettsideplattform utviklet av WordPress. Vi samler inn brukermønsteret til de som besøker vår nettside totalforsvar.no gjennom å benytte informasjonskapsler («cookies»). Dette gir oss informasjon om antall besøkende, sidevisninger, varighet for besøk mv. Informasjonskapslene identifiserer imidlertid ikke hvem den besøkende er. Les mer om dette på www.nettvett.no.